Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende
Indiaas buffet bij Live Cooking

Indian Style buffet

13 okt 2024,
18:00 uur - 20:30 uur

€ 69,50 p.p.

Live Cooking Buffet

Bent u klaar om uw smaakpapillen te verwennen met een onvergetelijke culinaire reis naar India? Boek dan onze nieuwe special; het Indian Style buffet. Een buffet vol Indiase specialiteiten, een waar feest voor de zintuigen, maar dan 'gewoon' in het Live Cooking buffetrestaurant bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Kom genieten van ons nieuwe Indian Style Buffet!

Onze getalenteerde chef-koks uit India hebben hun vaardigheden en passie samengebracht in een onweerstaanbaar buffet dat u meeneemt op een smakelijke reis door de rijke culinaire tradities van India. Van hartige curry's tot verfijnde specerijen en aromatische kruiden, dit is uw kans om een avond lang te genieten van de authentieke smaken die India te bieden heeft, rechtstreeks op uw bord.

Mis deze unieke gelegenheid niet om een vleugje India te proeven in het hart van Sassenheim - Leiden. Reserveer nu uw tafel voor ons Indian Style buffet en geniet van een onvergetelijke avond vol heerlijk eten en warme gastvrijheid in Indiase sferen.

Let op: de specials (FishFestivalWildbuffet en Indian Buffet) zijn niet geschikt voor kinderen. Er is tijdens deze avonden dan ook geen kindermenu en/of kinderanimatie in de kinderhoek. Wij ontvangen onze jongste gasten heel graag tijdens de zaterdagavondbuffettenzondagsbrunchen en/of de feestdagen in het Live Cooking buffetrestaurant!