Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende
Gouden Gaffel races

Gouden Gaffel wedstrijden

24 aug 2024 - 25 aug 2024

Warmond

Stap aan boord van een avontuur vol zeilplezier tijdens de Gouden Gaffelwedstrijden, georganiseerd door de Stichting Zeilvaart Warmond. Op 24 en 25 augustus komt de waterkant tot leven met twee dagen vol spanning, snelheid en strategie.

Op zaterdag 24 augustus begint het spektakel om 10:00 uur met de Beurtveerwedstrijd op de schilderachtige Kagerplassen. Schippers strijden niet alleen om snelheid, maar ook om tactiek. Hun missie? Het verzamelen van stickers op verschillende locaties rond de plassen. De klok tikt genadeloos door terwijl ze punten verzamelen. Tussen 12:00 en 14:00 uur meren de schepen aan bij Park Groot Leerust voor een welverdiende lunchpauze van een half uur.

Op zondag 25 augustus wordt de spanning voortgezet met de Hardzeilwedstrijd op het Joppe, waar de start om 10:00 uur plaatsvindt. Als de wind gunstig blijft, wordt er 's middags zelfs een tweede wedstrijd gevaren. En voor degenen die liever op het droge blijven, biedt de tent in Park Groot Leerust een perfect zicht op de actie, met live beelden op een groot tv-scherm.

Mis dit maritieme hoogtepunt niet en markeer Park Groot Leerust in Warmond in uw agenda. Een weekend vol zeilplezier en competitie wacht op u tijdens de Gouden Gaffelwedstrijden!

Adres: Park Groot Leerust in Warmond