Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende
Kunstmarkt in Warmond

Kunstmarkt in Warmond

25 aug 2024,
11:00 uur - 16:00 uur

Warmond

Zet 25 augustus in uw agenda, want het belooft een dag vol kunstzinnige ontdekkingen te worden tijdens de Kunstmarkt in Warmond! Gelegen rond het Dorpsplein bij de pomp, biedt deze markt een rijke verscheidenheid aan creatieve schatten om te verkennen en te bewonderen.

Met zo'n 25 kraampjes gevuld met een breed scala aan kunstwerken, waaronder schilderijen, aquarellen, Japanse tekenkunst, keramiek, aardewerk, bronzen en stenen beelden, glaskunst, fotografie en sieraden, is er voor elk wat wils. En als kers op de taart zullen sommige deelnemers ter plaatse aan het werk zijn, waardoor u een uniek inkijkje krijgt in hun creatieve proces.

Of u nu komt om te kijken, te kopen, kunstenaars te ontmoeten of gewoon te genieten van de levendige sfeer, de Kunstmarkt belooft een inspirerende ervaring te worden. En vergeet niet de galerijen en terrassen te verkennen die ook open zijn, zodat u uw artistieke avontuur kunt voortzetten.

Mis deze kans niet om uw zondag te vullen met kunst en cultuur. Markeer het adres Dorpsstraat 36, Warmond in uw agenda en laat u onderdompelen in een wereld van creativiteit en schoonheid op de Kunstmarkt!

Adres: Dorpsstraat 36, Warmond