Live Cooking

De beroemde Van der Valk brunches & buffetten

Welkom in het Live Cooking buffetrestaurant van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Dagelijks kunt u genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet, met een rijk aanbod aan verse en smaakvolle gerechten. Iedere zondag verwennen wij u met een feestelijke zondagsbrunch voor de hele familie! Daarnaast kunt u tweewekelijks op zaterdag genieten van het luxe dinerbuffet, waar onze chef-koks u verrassen met een gevarieerd aanbod aan smaakvolle gerechten die live voor u worden bereid. Tijdens de zondagsbrunches en dinerbuffetten worden er ook weer leuke kinderactiviteiten onder begeleiding georganiseerd in de Kinderhoek.

Dagelijks

Ontbijtbuffet

Geniet dagelijks van een uitgebreid ontbijtbuffet!

  • Ma t/m vr: van 06:30 tot 10:30 uur 
  • Za / zo: van 07:00 tot 10:30 uur

Let op: reserveren is alleen noodzakelijk als u niet in het hotel verblijft.

Elke zondag

Zondagsbrunch

Elke zondag van 11:15 tot 13:30 uur in het buffetrestaurant.

Let op: op feestdagen gelden andere voorwaarden en tarieven.

Tweewekelijks op zaterdag

Live Cooking dinerbuffet

Elke 2 weken op zaterdag van 17:30 tot 20:30 uur. 

Let op: op feestdagen gelden andere voorwaarden en tarieven.

Sfeervol samen genieten

Feestdagen

Vier de feestmaand in het Van der Valk hotel Sassenheim - Leiden.

Kijk wat er allemaal te beleven valt en maak jouw feestdagen extra bijzonder!

Op aanvraag

Lunchbuffet

Te reserveren indien gepland in het restaurant (op aanvraag).

Bekijk wanneer het volgende buffet in ons restaurant gepland staat! 

7 februari 2025

Indiaas Buffet

Geniet een avond van de vaardigheden en passie van onze chefs uit India. Alles komt samen in dit heerlijke Indiase buffet waarin u wordt meegenomen op een smakelijke reis door de rijke culinaire tradities van India; van hartige curry's tot verfijnde specerijen en aromatische kruiden! 

Zaterdag 8 maart 2025

FishFestival

In samenwerking met vis- en fileerspecialist Arie Kuijt, SVH-meesterkok Rogér Rassin en de Japanse sushimasterchef Takashi Nakanowatari, zorgen we voor een avondvullend programma met diverse demo's en prachtige visgerechten.