Groepsdiner
Op zoek naar een originele locatie voor een groepsdiner? Of u nu kiest voor een buffet, een uitgeserveerd diner, uitgebreide barbecue of een informeel walking dinner: Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden is de ideale locatie voor een diner voor een groot gezelschap. Wij denken graag met u mee om samen tot de perfecte invulling te komen.
Bij het maken van de groepsmenu's maken wij gebruik van (lokale) seizoensproducten. Uiteraard houden wij hierbij te allen tijde rekening met specifieke (dieet)wensen.
Bekijk de verschillende mogelijkheden snel! Staat de voor u perfecte invulling er niet bij? Ons Banquet Sales team maakt graag een persoonlijke afspraak om uw wensen en de mogelijkheden van een groepsdiner te bespreken.
Diner 10 t/m 25 personen
Voor een diner met 10 t/m 15 personen kunnen uw gasten op de avond zelf kiezen van ons arrangementenmenu. Let op; dit menu wijzigt per seizoen.
Voor een diner met 16 t/m tot 25 personen kunt u van tevoren 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts kiezen van het arrangementenmenu. Wij zorgen voor menukaartjes, zodat uw gasten uit deze gerechten een keuze kunnen maken op de avond zelf (of tijdens de meeting).
De kosten voor het 3-gangen keuzemenu bedragen € 40,50 p.p. incl. BTW.
Diner vanaf 25 personen
Geniet samen met uw gasten van een heerlijk uitgeserveerd diner. Zie de onderstaande menusuggesties. Zijn deze menu niet (geheel) naar wens? Dan denken wij graag met u mee over een geschikte invulling.
Zalm
Gepekelde zalm | Algen | Duindoornbes | Lavasvinaigrette
•••
Romige fazantensoep
Fazant | Zuurkool | Kastanje
•••
Shortrib
Doperwtenpuree | Cantharellen | Palmkool | Rodewijnjus
•••
Chocolademousse
Hazelnooit | Koffie | Krokant | Anijs
Let op: dit menu wijzigt per 5 januari 2024!
Liefhebbers van de oriëntaalse keuken mogen dit menu niet missen! Geïnspireerd op de menukaart van OZZO Oriental Restobar is dit menu het paradepaardje van onze sushichef. Het shared dining concept komt rechtstreeks uit Azië en biedt u de gelegenheid om al uw gasten te spreken.
- Edamame & Kroepoek
- Tom Kha Kai kip (uitgeserveerd)
- Shared dining:
- 2 x Crispy Spicy Tuna Roll | Pittige tonijn, komkommer
- 2 x California Roll | Zalm, avocado
- 2 x Beef Roll | Ossenhaas, asperge
- 1 x Nigiri Sake | Zalm
- 1 x Nigiri Maguro | Blue in tonijn
- 2 x Sashimi Sake | Zalm
- 2 x Sashimi Maguro | Blue in tonijn
- 2 x Sashimi Susuki | Zeebaars
- 2 x Yakitori met vadouvanmayonaise en yakitorisaus (uitgeserveerd)
- Gefrituurde banaan met vanille-ijs
Buffetten
Geen keuze hoeven maken uit alle heerlijke gerechten die onze chefkok bereidt? Kies dan voor het
uitgebreide Live Cooking buffet (tweewekelijks op zaterdagen). Reserveren kan via tel. +31(0)252-462255 of per mail via banqueting@sassenheim.valk.com.
Prijzen in 2024:
- Volwassenen: € 51,75 p.p.
- Kinderen (3-12 jr): € 25,50 p.p.
Indien u een buffet wenst te reserveren in combinatie met een van onze privézalen geldt een minimale groepsgrootte van 50 personen. Hierbij kunt u een keuze maken uit onderstaande buffetten:
- Assortiment brood | Boter | Tapenades | Smeersels
- Gerookte zalm | Garnalencocktail | Gerookte makreel | Haring
- Aardappelsalade met gedroogde tomaat, basilium en amandel
- Buffelmozzarella met pomodori tomaat, basilicum en cherrytomaat
- Salade met gegrilde groentes, courgette, artisjok, tomaat en groene asperges
- Krachtige gevogeltebouillon met gember, piment, koriander en gerookte kip
- Gegrilde parelhoen met wortel, bimi, maïs en gevogeltecrème
- Doradefilet met ratatouille en schaaldierenjus
- Aardappelgratin
- Geroosterde seizoensgroenten
- Mac & Cheese met bacon
- Crème brûlée en rood fruit
- Chocolademousse en aardbeien
Warme en koude supplementen
- Fines de Claires oesters met citroen € 2.50 p.p.
- Sushi (3 st. p.p.) € 7.50 p.p.
- Lamscurry Masala met kikkererwten en Ras el Hanout € 7.50 p.p.
- Zoete aardappel met bimi, grote garnalen en kruidencompote € 7.50 p.p.
- Rosbief met chimichurri en geroosterde pompoen € 7.50 p.p.
- Brisket met mosterd, brioche en zuurkool € 7.50 p.p.
Dessertbuffet supplement € 15.00 p.p.
- Tartelettes met framboos en lemoncurd
- Kokosmousse met pina colada en ananas
- Pannacotta met rood fruit
- Aardbeien Romanoff
- Mango-Passie mousse
- Chocoladebrownie met pecannoot
Let op: supplementen kunnen uitsluitend worden bijbesteld voor de volledige groepsgrootte
Walking dinner
Wel genieten van een diner, maar niet vastzitten aan een eigen plaats aan tafel? Een walking dinner biedt u tijd voor informele contacten. U proeft en geniet, terwijl u kunt rondlopen, met uw gasten in gesprek kunt blijven of van plaats wisselt om nieuwe mensen te ontmoeten. Er geldt een minimale groepsgrootte van 20 personen.
Gerookte eendenborst met frisse salade en frambozendressing
Coquille met pastinaakcrème en schuim van kreeft
Scholfilet met dakje van groene kruiden, geserveerd met beurre blanc
Rundersukade ‘Asian Style’
Pecorino met vijgencompote
Chocoladedessert
Gerookte entrecote met manchego en truffelmayonaise
Bisque van kreeft met dragonroom
Doradefilet op risotto, geserveerd met doperwt en jus van venkel
USA sukade met ratatouille, pommes neuf en jus van gekaramelliseerde ui
Proeverij van Hollandse kazen
Panna Cotta met gekonfijte bosvruchten en vanille-ijs
Sashimi van zalm met wakame en sojamayonaise
Yakitori met sojasaus en sesam
Tom kai kun
Tonijntataki met norichips en wasabimayonaise
Aziatisch gemarineerde eendenborst met noedels en oosterse groenten
Mangomousse met kokos en vanille-ijs
Salade caprese met extra vergine olijfolie
Gegrilde groene asperge met Leidse oude kaas
Gepocheerd ei met spinazie en truffelmayonaise
Risotto met mini groenten
Biet Wellington met paddestoelen en pesto
Proeverij van Hollandse kazen
Barbecue op dakterras
Geniet samen met uw gasten van een zomerse barbecue op het unieke dakterras van ons hotel.
Een barbecue wordt geserveerd vanaf 50 personen, exclusief (extra) huurmaterialen.
Koude gerechten
- Diverse rauwkostsalades
- Aardappelsalade met rucola, bacon en bosui
- Pastasalade met asperge, pesto en basilicum
- Griekse salade met feta en tzatsiki
- Bietensalade met feta en bieslook
- Diverse sauzen en broodsoorten
Warme gerechten
- Kipsaté met pindasaus, mango en radijsrelish
- Gegrilde spareribs met BBQ-saus, zoete aardappel hummus en maïs
- Pulled beef met koolsalade en cajuncrème
- Gegrilde knolselderij met doperwtenmash en bimi
- Kabeljauwfilet met antiboise en venkel
- Zoete aardappel frites in puntzakken met truffelyoghurt
Desserts
- Mangosorbet met meringue en blauwe bessen schuim
- Ananas van de grill met vanille roomijs
- Pannacotta met rood fruit en yoghurtsorbet
Tomatensalade met rode ui, peterselie en croutons € 2.00 p.p.
Pokébowl met wakame, mango, avocado en zalm € 4.00 p.p.
Flanksteak met geroosterde wortel en crispy onion € 5.00 p.p.
Kip tandoori met komijnrijst, muntyoghurt en tandoorisaus € 3.50 p.p.
Gambaspies met koolsalade, rettich en zoetzuur € 3.50 p.p.
Zalmmootje met fegola, venkelsalade en antiboise € 3.75 p.p.